ΑΠΟΘΗΚΗ

Η λειτουργία του συνεταιρισμού ξεκίνησε στις 30/11/1983 μέσα στο κέντρο της πόλης έως τον Ιανουάριο του 2003 όπου ολοκληρώθηκε η ίδρυση νέας φαρμακαποθήκης σε ιδιόκτητο χώρο συνολικής έκτασης 4000m2 στο περιφερειακό δρόμο της πόλης. Η συνολική επιφάνεια του κτίσματος είναι έκτασης 2684m² και αποτελείται από το κύριο χώρο αποθήκευσης εμπορευμάτων, τα γραφεία-βοηθητικοί χώροι και το υπόγειο για την στάθμευση του στόλου της επιχείρησης.

ΟΧΗΜΑΤΑ

Η επιχείρηση διαθέτει ένα αυτόνομο δίκτυο διανομής προϊόντων χρησιμοποιώντας έναν ιδιόκτητο στόλο έξι οχημάτων (5 φορτηγάκια τύπου VAN και 1 πολυμορφικού τύπου που χρησιμοποιείται από τους υπαλλήλους των γραφείων για εξωτερικές δουλειές).

barcode printer
barcode printer
pda scanner
pda scanner

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ

Ο ΣΥ.ΦΑ. ΠΙΕΡΙΑΣ  πρωτοπορεί και έχει υλοποιήσει ένα σύστημα νέας γεννιας όσον άφορα την δημιουργία και εκτέλεση των παραγγελιών του προς τους πελάτες του,εξασφαλίζει έτσι την ομαλή λειτουργία της αποθήκης με ιχνηλασιμοτητα παραγγελιών ιστορικό πελατών,lot numbers και αποφυγή  λάθους στο είδος της παραγγελιάς. Όλα τα παραπάνω υποστηριζονται από υπολογιστικό σύστημα τελευταίας γεννιας με ολες τις απαραίτητες δικλίδες ασφαλείας ώστε τα δεδομένα των πελατών μας να είναι 100% ασφαλή.